Hydroizolácia striech luxusných chatiek

Strešná membrána Firestone EPDM bola použitá na vytvorenie lesného útočiska pre dovolenkárov, gurmánov a golfových nadšencov v prestížnom hoteli „The Lodges at Feldon Valley“ v Cotswolds na juhu Anglicka.

The Lodges at Feldon Valley, ktorý bol otvorený na jar 2019, je jedinečnou destináciou pre voľný čas, ktorá kombinuje vynikajúce jedlá a luxusné ubytovanie v malebnom prostredí Cotswolds, obklopené lesmi a golfovým ihriskom. Projekt spočíval v rekonštrukcii a kompletnej prestavbe interiéru existujúceho klubového domu, aby sa vytvorila vynikajúca reštaurácia a bar, spolu s výstavbou hlavnej chaty s 13 izbami a štyroch satelitných chát.

Menšie chaty, ktoré navrhol architektonické štúdio Design Engine, aby doplnili ich prirodzené prostredie, sú spojené s hlavnou budovou vyvýšenou promenádou a poskytujú odľahlé, prírodné a relaxačné miesto s výhľadom na lesy a zvlnenú krajinu.

Amanda Moore, hlavná architektka projektu, vysvetľuje:

Autorizovaný dodávateľ spoločnosti Firestone Weatherfix FRS bol poverený inštaláciou strešnej membrány Firestone EPDM na každú zo štyroch satelitných domov. Membrána bola namontovaná na strechu všetkých štyroch malých chát v priebehu iba štyroch dní, čo umožnilo hlavnému dodávateľovi začať pracovať na interiéroch. Laty sa potom namontovali na dokončenú strešnú membránu a spoločnosť Weatherfix FRS začala proces vykonávania detailov pre 400+ latí na strechách. Po dokončení hydroizolácie sa drevený obklad namontoval na strechu a vonkajšie steny.

Technické informácie k realizácii

  • Miesto realizácie: Cotswolds, Anglicko
  • Typ strechy: šikmá strecha
  • Členitosť pokrývanej plochy
  • Aplikácia: Chatky, apartmány
  • Primárny problém, ktorý klient riešil: Vhodná hydroizolácie chatiek a rýchlosť realizácie

POUŽITÉ PRODUKTY

folie-rubbercover-rolky-stvorec-epdm-systemy
HYDROIZOLAČNÁ FÓLIA

RubberCover EPDM

+ životnosť viac ako 50 rokov
+ jednoduchá inštalácia a údržba
+ odolnosť voči UV žiareniu, ozónu a teplotným výkyvom

prislusenstvo-a-doplnky-k-instalacii-rubbercover-epdm-systemy
BEZ PLAMEŇA

Príslušenstvo

+ ľahké používanie
+ malé množstvo príslušenstva
+ bez rizika

Mohlo by vás zaujímať